Lira Elegans 2.0

Meer over Lira Elegans 2.0

Lira Elegans 2.0 is de digitale voortzetting van Lira Elegans, het jaarboek dat tussen 1991 en 2002 werd uitgegeven door het Liers Genootschap voor Geschiedenis.

Tijden en mensen veranderen, daarom maken we nu gebruik van de digitale mogelijkheden om alle boeiende verhalen over de geschiedenis van Lier tot bij iedereen thuis te brengen.

Want er gebeurt heel wat interessant onderzoek naar de geschiedenis van deze prachtige stad. Het LGG wil graag al deze bijdragen over de resultaten van historisch onderzoek over Lier presenteren aan een ruim publiek.

Een nieuwe bijdrage aan Lira Elegans 2.0 zal niet op een vast tijdstip verschijnen. Het is dan ook geen klassiek tijdschrift. Nieuwe artikels verschijnen al naargelang er zich iets nieuws aandient. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer er iets wordt gepubliceerd? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Lees je een bijdrage toch liefst nog op papier? De artikels zijn ook beschikbaar in een mooi vormgegeven pdf zodat je ze kan downloaden en printen. Zo kan je zelf mettertijd een mooie verzameling bij elkaar stellen.